Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Гумор » приколи навчання

приколи навчання

Сообщений 1 страница 22 из 22

1

сюди пишіть щось веселе:-);-)!Наприклад хочу розказати абсолютно правдиву історію про наш вчорашній урок заруби.Вчимо ми 'преступление и наказание'.ем.... я завжди про це забуваю і учила задала нам написати що я на нашу думку злочин,а що кара.Потім взяла на вибір пару зошитів і прочитала,наскільки геніальне речення настрочив один тіп.Цитую:''Самий найстрашніший злочин це смертна кара''!!!я ржав пацталом!

+1

2

Оу... эдине, що я зараз згадаю (блокнотик Хри не дає мені про це забути) це чудова фраза одного чудового хлопчика:

У тараконов много ножек, которыми они очень быстро перебирают

От сама сижу і ржу :lol:

0

3

АГА. там ше така була...."Старий бомж, лежавший на улице, мечтал поесть..."
і ше одне..."Окровавлений зуб, вылетевший из Петеного рта, упал на стол"   (10.02.07, Російська мова)

Отредактировано Христинка (13-11-07 22:20:55)

+1

4

Можливо, це не відноситься до приколів навчання, але такий перл я просто не можу не написати:

Мамо, чого ж ви того оселедця, як бідного родича, безголового на підлозі кинули? :lol:

0

5

так, це дійсно, не прикол навчання, але Орися сказанула! :lol:

0

6

я сьогодні прикольне хаха на інформатиці замутив.ми там вчимо дєцку фігню всяку.Сьодні крім похабєні вчили довідку на ф1,пошук через пуск...в пошуку сказали написати КАЛЬКУЛЯТОР,я написав,комп найшов.ем.... я завжди про це забуваю а я перейменував у КОНТРАБАС і навіть через пуск-программы-стандартные пише контрабас.наступна пара у народників 1 курс.Їм звичайно задавали те ж саме,і тіп,шо сидів на мому компі не міг найти калькулятора.Мені передали,шо він хоче мене вбити! :-D

0

7

1 народний розказав мені,а я вам розкажу...ходили вони якось на екскурсію в замок,підземелля там всякі дивились...І от екскурсовод в підземеллі починає розказувати,шо він тіпа привида побачив.''якось я з помічницею вирішили вкрутити в підземеллі лампочку.І от...
тут його перебила одна народниця і іронічненько так сказанула:''ем.... я завжди про це забуваю-ем.... я завжди про це забуваю,і як,добре вкручувалося?
...народники ше довго лахали...

+1

8

Шахтар кончяна команда! Ось прикол! Програли смiшнiй Бенфiцi!

0

9

В Україні зосереджено розводять коней.

-Орися, а ти знаєш що таке Канни?
-емм, може це дерева такі?

Ото там були спостережливі башти, які бачили все, що робиться навкруги.

- Скільки у вас було фізики?
- Досить, щоб стріха поїхала.

- SinХ = 0 — який це випадок?
- 0_о нещасний.

Отредактировано Грайлива Терція (24-01-08 14:37:29)

0

10

Розказала мені цю історію одна товаришка.  ^_^ Сталося це в математичному класі. Школа в нас модна - гумназія гімназія все таки. Є в нас після уроків профільні курси, це може бути ДІЛОВА АНГЛІЙСЬКА(з неї, звичайно, така ділова..), СТИЛІСТИКА, НАРИСНА ГЕОМЕТРІЯ, ВЛАСНА СПРАВА і ще купа різних. Так от  є в математичному один такий довірливий хлопчик на ім'я Ярослав. А Ваня вирішив цим скористатися.. Мабуть, знаючи його пристрасть до того всього, що літає, Іванко сказав, що в нашій школі (!!!) є курси льотчиків. А для того, щоб записатися, треба написати заяву і віднести до ЦНТШ. Ярослав все ще вагався, тому сказав, що подумає і в мами спитає. А наступного дня (прикиньте!) приніс заяву!!! Добре, що хтось з хлопців забрав її і пояснив, що це - прикол. Дивуюся такій довірливості людей у 3-ому то тисячолітті!!! Колоритний він персонаж, однако

+1

11

ура-ура-ура!!!нарешті ти цей прикол виклала!+10 зеленому яблучку!!!
згадав коротенький веселенький прикол,тільки не музикант може не зрозуміти...ем.... я завжди про це забуваю,тіпа великий піаніст,ще будучи студентом конси приходить зранечку позайматись в консу,а вахтьор не пускає...
ріхтер:ем.... я завжди про це забуваю тож пустііть...я ж РІхтер!
-ем.... я завжди про це забуваю й що?а я вАхтер!!!

0

12

учень до учили : ви доживете до 100 років? 
Учила : ні.
Учень: чого ви такі самокритичні до себе?

Отредактировано АНДРІЙ1 (08-01-08 14:47:43)

0

13

Історія. Вчитель:перестань крутитись, і сідай на першу парту під моє пильне око. учень: якщо у вас пильне око то протріть його

+3

14

Зі слів одної балакучої людини:
Урок заруби в математичному класі. Розглядають Стендаля "Червоне і чорне" Вчителька просить хлопців описати ідеальну дівчину. Той самий Букало "у микрофона". Розпинається-розпинається, а потім так заговорився, що сказав, що дівчина має бути .. гм.. 60-90-60.. Получилось, короче, що він про колобка мріє...

0

15

Як ми були колись домовилися з Зеленим яблучком, я викладаю іще один маленький прикол.
Правда, до навчання він відноситься мало, але придумано це було на зарубіжній, коли мої мозґи відмовлялися сприймати Стендаля. Взявши зацінити вміст мп3-плеєра Хри, я випадково забула його віддати. Хри тільки посередині уроку замітила, що плеєра нема. Вирішивши повернути девайсину в сім'ю :) , Хри чарівним сопрано потривожила тишу.
— О! мпХРИ плеєр!!!

+1

16

А ще ми з Грайливою Терцією якось в шкільному коридорі почули розмову двох одинадцятикласників, власне одну репліку.
Уявіть собі, йдуть два хлопця А і Б, припустим))
А:Ти йдеш на "Міс школи"?
Б:...

Після цього ми одночасно з Грайливою Терцією вибухнули сміхом))

0

17

А в нас вчора хтось з класу додумався,намалювали такий собі портрет Петі Вижевського і написали на ньому
шось типу "Їх розшукує міліця" і наклеєли біля входу в клас.

0

18

Я на лекции сижу,
я на лектора гляжу,
чем он больше загружает,
тем я больше торможу.... =)).
(це в нащому класі,як я помітила,так більшість учнів сприймає інформацію на уроці...і я в тому числі ^_^ )

0

19

Прикол не мій, та все ж.
Урок російської мови в 8 класі. Вивчають частини мови: имя существительное, прилагательное, глагол і т.д. Вчителька написала на дошці речення з іменниками. Показує на один з них і питає: 'І так, Катю, яка це в нас частина мови?'
- 0_о
- ем.... я завжди про це забуваю, Катя, и...м...
- ІМЄННІК!!!

0

20

прийшов я якось на 8-30,але на пару не виявив бажання йти.в другого курса англ,і приходить mishik,який тут зареганий,бо його вигнали.через пару хв в кульок запльовується така собі Маша.побачила нас і питає:шо в 42му?міша отжог:там рівець юлю мучить(а це її вчитель)
дівчинка виймає скрипочку і лабає посилено...наївна,вчитель ніколи б не пришов на 8-30.а хоча лишня годинка годинка гри не завадить,особливо,коли підгянає думка шо в тебе щас буде урок

0

21

на уроці. учень до фізика: ем.... я завжди про це забуваю шо, відпразнували паску? яйця вам не побили?

0

22

сьодні на біології питають тіпа шо ніфіга не знає.тіп якось викручується дивлячись в зошит.учіха:
-ти хоч 2 слова можеш без конспекта сказати?
чувак тихенько так:
-іди н@)(уй...

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Гумор » приколи навчання