Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Навчання » ВДУКіМ,або просто кульок

ВДУКіМ,або просто кульок

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

СТОСУЄТЬСЯ ЛИШЕ ЖИТТЯ КУЛЬКА:-)

0

2

мля...воно то не тільки можна,але й нужно!тільки це оффтоп!а для оффтопу є спеціальна тема.так що прошу писати туда,а не загажувати дошку оголошень:/

0

3

ВОРОНА сцуко ем.... я завжди про це забуваю НЕДОЙОБАНА!!!ЗІБРАЛИСЬ РАЗ МИ З АДМІНОМ,НАРОДНИМ,ДИРХОРОМ,ем.... я завжди про це забуваю І ДУМ ПОПИТИ ПИВА І ПОРТВЕЙНУ.ВСЕ БУЛО ПРИКОЛЬНО,АЛЕ КОЛИ Я ПОЧАЛА СПІВАТИ СКРИЖЕВСЬКОЮ,ЗАЙШЛА ВОРОНА І ЗАПАСЛА.було невесело

0

4

СЬОГОДНІ В КУЛЬКУ ДЕНЬ СТУДЕНТА!ВСІМ БАЖАЮ ДОБРЕ ПРОВЕСТИ ЧАС І НЕ ДУЖЕ НАПИТИСЬ,ЩОБ В НЕДІЛЮ ЗРАНКУ БУЛО БАЖАННЯ ЖИТИ!ДЯКУЮ ОЛЬЗІ ІВАНІВНІ,ЩО НЕ ЗНЯЛА З МЕНЕ СТИПУХУ ЗА ТЕ ЩО Я ДІКО ПРОГУЛЮВАВ!ОЛЬГА ІВАНІВНА THE BEST

0

5

:-)  :-)  :-) ВСІХ З ДНЕМ СТУДЕНТА!!!!!!!!!!!!! :-)  :-)  :-)

0

6

ВЧОРА БУВ СЕМІНАР СТРУННЄГЄФ,АСОБІНО АЦКІХ!ТАКЕ ДІЙСТВО ПРОХОДИТЬ РАЗ В 2 РОКИ!СЛАВА СТРУННІКАМ!

0

7

Блiн! Здурiти можна! Слава Українi! http://pirat.wml.su та http://pirat.pdwap.org

0

8

фіг поймеш де тут писати! Слава струннікам!

0

9

:-D це лише так спочатку...доречі,6.12 місяць мому форуму...необхідно відзначити! ;-)

0

10

Ти ставиш!

0

11

гг...за 2 місяця тре вже буд ставить...опоздали гг...поставлю mishik'у:-D

0

12

а ВДУКіМ розшифровується як Волинське Державне Училище Культури і Мистецтва?

0

13

дада...ии

0

14

Ворону треба розтрiляти!

0

15

аха...але вчора вона мені клас без студентського дала!а позавчора я через вахту проносив л пива і мене попасли...побазарив з вахтьоршою хвилинку і вона ВІДПУСТИЛА мене і ми пили пиво в кульку!

0

16

а чого мені треба набрати ще 97 повідомлень, щоб бачити якийсь там скритий текст?

0

17

ненаю.начить там якийсь стрьомний текст

0

18

Привіт всім. Тут є Макс 4-й струнний?????

0

19

Ааа...ем.... я завжди про це забуваю да, це ж ви, струннікі. Шо там нового в бурсі???

0

20

всім привіт і цьомкиииииииии !!!

0

21

форум вмер

0

22

чому вмер??

0

23

бо нема нікого  :jumping: