пропоную туто відразу казати все,шо ви про цеявище думаєте...
ЕМО ЗАСТРЕЛІТЬСЯ!
Емо
Сообщений 1 страница 19 из 19
Поделиться114-01-08 08:44:56
Поделиться214-01-08 21:55:45
ЕМО - це повна діч !!!
Поделиться314-01-08 22:32:38
емо, емо....не знаю. поки тру емо не зустрічала, але стиль одягу у них досить цікавий....стиль мислення з статтей інету - ненормальний....
Поделиться415-01-08 09:25:30
та для них їх зовнішній тупий вигляд є значно важливішим за внутрішній світ і є показником їх трушності...стиль одягу в них дикий і самі вони здебільшого тупі позери,що раніше були мабуть гопами,бо їх музика також лайно та брєд
Поделиться515-01-08 12:26:57
До емо ставлюся... гм, з прохолодою. Бо то шо в нас зараз є - це не емо, це позерство. Дівчатам цей стиль ще більш-менш іде, а хлопці в рожевих кедах, з намальованими нігтями і налакованою гривкою - це огидно.
Тру емо вже нема ніде. Тру емо - це справді чуттєві, емоційні люди. Але вони надійно переховуються і не визнають цього. А є позери - оце саме мислі про суїцид, чорний лак, підведені очі і постійне ниття.
Що відрізняє емо і людину в кедах із значками - це ПОЗИТИВ.
Проти емо музики нічого не маю, але від скріму іноді просто розколюється голова.
А взагалі... Емо не приносять шкоди оточуючим. То що декого із них іноді вбити хочеться, то інше. В цьому плані вже ліпше би гопніків або скінів заборонили.
Всьо ІМХО.
Поделиться622-01-08 21:28:43
В коледжі блін стільки емо розвелося.
Поделиться728-01-08 22:24:39
Емо-це навіть не спосіб самовираження, а шлях показати іншим, що вони буцім-то не ТАКІ "дурні" and so on, як гопи, але й не такі "грубі",як панки. Їм просто надоїло те, що в них було, от вони й вирішили це змінити. Нічого аж такого поганого в цьому не бачу. Вони правда дратують трохи, але жити можна, та і поприкалуватись над ними можна, от, як над сходці форуму Грайливої Терції)))
А ще мені не подобається, коли в людини весь рюкзак обвішаний значками емо вже десь з півроку, вона слухає ТН і заперечує те, що вона емо чи має до них якесь відношення...
Поделиться829-01-08 22:32:44
емо....мені явно не подобається їх підхід до життя...я в своєму житті тільки раз бачила справжнього емо-парня.....навіть розмовляти з ним довго не можливо - від його реплік здається що життя не існує.....всі ідіоти...а він - РОЗМАЗНЯ!!!як і всі вони...взагалі не розумію,чому люди стають такими....
Поделиться911-03-08 20:36:02
Не знаю, чи в тему, але:
Если бы эмо были гопами:
— Эта, слышь, братан, можно тебя?
— Да, а чо?
— Слышь, братан, а чо ты так выглядишь странно?
— В смысле странно?
— Ты чо, смысловой дохуя? Хули у тебя голова бритая? Ты оглянись назад, у всех челки длинные и крашеные, а у тебя чо? Чо бреешься? Ты вообще чо слушаешь?
— ем.... я завжди про це забуваю чо слушаю, Круга слушаю, Кемеровского, Катю Огонек…
— А чо, эмо–панк не уважаешь воще? Слышал ваще названия такие — My Chemical Romance, The Fall of Troy, Amanda Woodward? Ты где живешь ваще?
— Да чо, с Чуркина я…
— Кого из эмобоев на Чуркине знаешь? Ты в курсе, что если ты пропиздишься, ты будешь страдать прямо здесь и сейчас?
— ем.... я завжди про це забуваю кого… Игрушку, Мозаику знаю…
— Чо? Да Мозаика по жизни на Чуркине не жил. Ты слезы щас ронять будешь! Руки покажь! Почему вены нерезаные? Ты чо? Попутал? Есть чо по значкам?
— Да не, пацаны, я сегодня без значков…
— А если найдем?
— Ладно, пацаны, вот только с "Океаном моей надежды" пара завалялась…
— Ты щас сам завалишься нахуй. Ты как выглядишь ваще? Ты как гопник нахуй выглядишь. Где шнурки розовые? Почему ногти не крашеные нахуй? Пока ты здесь в "абибасе" гуляешь, пацаны по углам плачут, ты в курсе ваще?
— Пацаны, не трогайте… Ааааа! Больно ем.... я завжди про це забуваю!
— Правильно, сцуко, плачь. Еще раз на районе увидим в кепке — волосы с жопы отрежем и челку сделаем! Гуляй пока, свободен.
Поделиться1028-04-08 11:12:16
'прислів'я про емо': скільки емо не корми - всеодно вєни ріже. в сім'ї не без емо.
Поделиться1128-04-08 21:55:48
аха.вони вже тупо так захарили шо жопа.обсіли весь драм і тепер туди нормальні люди не приходять,а про драм ходить галіма попсоімо слава
Поделиться1226-05-08 10:40:46
а мені емо стиль подобається. тільки бачення світу не дуже... це тупо різати вєни; я розумію, що хочеться поплакатися, але ж не різати вєни... емо має бути в душі, а не показуха... я знаю одну емо-дівчина і вона не сприймає цієї показухи і робить все навпаки: покрасилася в бідлий колір...іт.д.
Поделиться1327-05-08 20:36:07
Вени ріжуть тільки тупі позери,які так само можуть і плакати по кутках,бо всі так роблять.Емо-шмотки -реальні кльові,але через ту чолку ніфіга не видно)))Ше дуже напрягає,коли ти вдягаєш шось чорно-розове чи в клєточку,чи навіть та сама чолка,а всі зразу:"А ти шо ЕМО?"Повбивала би за таке((((
Поделиться1428-05-08 22:22:49
А ТИ ШО ЕМО?))))
Поделиться1528-05-08 22:40:23
я останнім часом якось спокійніше вже реагую на усе, що тільки можна пов'язати з емо... що тут такого, що вони одягаються або поводяться по іншому? я щось ніде не бачив щоб емо, наприклад, збиралися кучками і просили у прохожих "на лайф передзвонити" або "закурити" чи щось подібне. кому вони (і, до речі, як) заважають? ненавидіти їх лише за присутність? смішно.
Поделиться1626-07-08 22:47:27
а я останнім часом взагалі вже нічому не дивуюсь
Поделиться1712-12-08 13:13:33
Намагаюсь не звертати уваги на цих обділених мізками людей......... іноді їх шкода, а іноді чесно кажучи хочеться переї..ти, причому дуже сильно. Такоє.
Поделиться1819-01-11 23:15:12
згідний, що дівчатам стиль емо ще більш-менш йде, але нашо різати вени? Вони взагалі у світі бачать тільки погане... як так можна жити?
Поделиться1904-08-15 00:06:04
ЕМО - це повна діч !!!