Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спілкування » ГОПИ - Л*ХИ!

ГОПИ - Л*ХИ!

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

Як жити коли кругом розвелося багато гопів?

0

2

бити їх!!!гопам смерть!

0

3

Бити! І то сильно! Щоб аж яйця на лоб вилазили. Вечорами самому аж страшо гуляти.

0

4

ГОПА ТРЕБА БИТИ!!!

0

5

Hawk написал(а):

Вечорами самому аж страшо гуляти.

Вечором не то шо гуляти, страшно із дому вийти, коли на лавочках засідає вже буха компанія :bad:

0

6

Вечорами, буває,стільки гопів засяде біля під\їзда засяде :threaten:

0

7

а ше ті сцуки люблять висказувати тупі непов'язані за змістом підйоби...часто можна почути:
-е,пацан,есть манєти?
-слиш дай сігару
-да іді сюда нах куда ти вйо...
це їх такий матьорий лексикно...

0

8

В мене знайомий носить по приколу 1 рубль, щоб мати відповідь на запитання гопів:"Есть рублі?" :-)

0

9

гг...і шо,він дасть рубль гопу просто якшо гоп спитає чи "єсть рублі?"

0

10

Мда...)))Класно він прикольнеться з тим рублеи)Але аби з ним не прикольнулись і не надавали....А гопів,цей найнижчий рівень організації живого,тре мачити,і притому крепко.Вже краще емоси ніж ці .......

0

11

це бидло нах...мягко кажучи...єдине мене дивує чого в нас їх настільки багато...до чого дожились,що більшість молоді слухає таку низькоякісну фігню,бо музикою назвати ЦЕ язик не повертається

0

12

А вдягаються то як!Спортивні штани,туфлі,берет!БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

0

13

радий вітати нового користувача)
а ти випадково в луцьку не жила?бо я по асі мав справу з таким ніком ,як в тебе...
ем.... я завжди про це забуваю що,не знайдеться захисничків гопів?а то скучно обсирати просто так,надо ,так сказать,шоб бачили саме це бидлоття якої про них думки

0

14

радий вітати нового користувача)
а ти випадково в луцьку не жила?бо я по асі мав справу з таким ніком ,як в тебе...
ем.... я завжди про це забуваю що,не знайдеться захисничків гопів?а то скучно обсирати просто так,надо ,так сказать,шоб бачили саме це бидлоття якої про них думки

0

15

Я в Луцьку ще жодного разу не була!Колись,може,зоскочу :)

0

16

будем чекати))в нас теж файне місто!

0

17

гг. А тут Маздай зареєстрован :D ий? З ним і серед білого дня страшно пройти по вулиці! Жоден гоп мимо не проходить!

0

18

точно))
не,шось маздай не заходить.в нього весь час нета нема

0

19

точно))
не,шось маздай не заходить.в нього весь час нета нема

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спілкування » ГОПИ - Л*ХИ!