Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » ФОРУМІВКА!!!

ФОРУМІВКА!!!

Сообщений 1 страница 19 из 19

1

не буду писати довгих преамбул...ПОРА КОРОЧЕ!!!а ще й користуючись карантином пропоную в неділю 17.02 зібратись біля памятника Лесі Українки годину так на 3тю дня!явка добросовісних форумчан обов'язкова...а щоб було більше народу і більше незнайомих ми повинні об'єднатись з форумом смугастих шкарпеток,що проживає по адресу http://kaleidoscope.funbb.ru .ОБГОВОРЮЄМО!

0

2

Флеш-моб
зовсім забув ,що в планах провести флешмоб...сильно не бийте,такий вже я є...як сказав би один видатний діяч "маємо те що маємо"

0

3

Я не проти 17 лютого, але на рахунок 3 дня ще не знаю - по обставинах.

Імхо звичайно, але флешмоб у день форумівки - не дуже хороша ідея. По тій простій причині, що має бути якась загадка, мобери мають розійтися, потім треба буде знов зібратися - де? На тому самому місці не катить, вибрати якесь глухе місце тоже - хтось може не знати взагалі де це, може так як я, просто не зорієнтуватися і заблудитися в провулках і лабіринтах.
Моб після зустрічі - однозначно нє, того що ми всі засвітимося.

Але я тут поки писала, задумалася: коли ж його, дійсно, проводити, як не в день зустрічі - якраз буде багато людей, до того ж досить незнайомих. Як один з варіантів виходу - проводимо флешмоб, за 30-40 хвилин зустрічаємося біля якогось Знайомого місця, просто подальше. Хто не захоче брати участь - хай просто приходить на саму зустріч :)
піду в другу тему, там щось покалякаю ^_^

0

4

сорі, 17 лютого не можу, йду на день народження, а так я ЗА форумівку і прийду обов'язково, тільки треба, з датою оприділитись, і Грайливу Терцію на рахунок флеш-мобу підтримую

0

5

Пропоную перенести сходку на понеділок на 16 00,бо ранiше в мене не виіде

0

6

Зелене яблучко:) написал(а):

йду на день народження

мда... моя улюблена відмазка...
В понеділок на 4 не можу я. Неділя у всіх смислах найкращий день.

0

7

Грайлива Терція написал(а):

мда... моя улюблена відмазка...

при чому тут відмазки?
я пояснюю ситуацію і пропоную інший день, а якщо все таки це буде неділя, то попереджую, що мене не буде

0

8

і не тільки тебе...просто в мене на 16 00 зустріч з майстром інструментів,він мені кста контрабас ремонтує...мені підходить любий день крім неділі та вівторка начить...чи дочекаємось наступних вихідних?в понеділок начить не будем,бо одному адміем.... я завжди про це забуваю не виходить...

0

9

давайте в середу?

0

10

форумівка відбудеться в цю суботу чи неділю мабуть на 2:30,щоб перед цим зібратись на флешмоб...остаточна дата буде оголошена після узгодження деяких питань з Грайливою терцією

0

11

Гм. В суботу не можу, йду на день народження.
В неділю підходить, тільки пропоную не на 2:30 а чуть пізніше, але якщо проводимо моб, тоді вже і не біля Лесі - а десь інше :huh:

0

12

а може моб зробимо на сходах біля парку а зберемось на драмі? або зберемось біля парку...

Отредактировано S@M-91 (22-02-08 10:34:38)

0

13

моб в парку не канає бо там менше народу і нема приколу отже...моб відбудеться на 14-00 на сходах цума,а форумівка на 14-30 навпроти пам'ятника Шевченку,біля фонтанів...культпрограма ще не вибрана,але мабуть буде так як минулого разу-по ходу зімпровізуємо...одне скажу,що з собою мати хороший настрій і цуцуть грошей обов'язково!

0

14

це приблизно скільки бо в мене зараз з грошима напряг

0

15

Всім привєт.

+1

16

іпу-ненаю...в мене в самого багато не буде,стипендія в понеділок...ем.... я завжди про це забуваю шоб на проїзд і на пиво хоча б хватило)

0

17

десь нарию, куди я дінусь? :D

0

18

гм...за проханням одного учасника форумівку проведемо трошки пізніше...отже десь біля 15-00 підгрібайте до тих же фонтанів...ем.... я завжди про це забуваю чи трохи раніше ніж 15-00...

0

19

Викладаю ті фото, що були в мене. Ще є десь в Ярика.
Підписувати їх мені лінь - потім підпишу, тому гамаймо так.

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » ФОРУМІВКА!!!