Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » Флеш-моб

Флеш-моб

Сообщений 1 страница 30 из 34

1

http://kaleidoscope.funbb.ru/viewtopic. … 3027#p3027
ось відповідна тема з форуму "шкарпеток".моя думка полягає в тому,що ми повинні разом організуватись на флешмоб в день спільної форумівки

+1

2

АЦЦКІЙ СТРУННЄГ написал(а):

моя думка полягає в тому,що

Ужяс, не пиши такими розумними фразами :push:

По сабжу - я тут найшла сайт вінницького флешмобу - по-моєму, це єдине місто, в якому ще більш-менш регулярно проводяться такі акції - http://www.fmob.vn.ua. На форумі в них цікаві сценарії, і я подумала, що можна було б діяти по якомусь із них, якщо ніхто не запропонує свого, бо щось особисто в мене нічого не придумується.
Тільки реквізиту нам так би поменше :)

0

3

Мозна бігати голяка, прикриваючи свої ... місця клавами...)))

0

4

Давайте, давайте флеш-моб, хоть по придуманому кимсь сценарію, але власний, форумівський, луцький ФЛЕШ-МОБ!!!!

0

5

Гм. Не фкурила.
Так по придуманому кимось чи по власному?

0

6

знайшов у статті з вікіпедії посилання на Луцьк http://www.westafmob.org.ua/
а там пише: ЗАЧИНЕНО НА ПЕРЕОБЛІК...гг

0

7

Еге ж. Вже з півроку там переоблік.

0

8

вже пофіг...радився сьогодні з буйком та бодіком-маньяком...СЦЕНАРІЙ:неділя,в час х (мабуть на 14 -00 ) мобери підходять до цума і виймають кожен по 2 газетки.одну кладуть на сходи цуму і сідають на неї,а іншу розгортають і читають хвилинки дві...потім спокійно все забирають і розходяться...час х будемо дивитися через наш центральний годинник...
ем.... я завжди про це забуваю я надіюсь правила всі знають?

0

9

вже пофіг...радився сьогодні з буйком та бодіком-маньяком...СЦЕНАРІЙ:неділя,в час х (мабуть на 14 -00 ) мобери підходять до цума і виймають кожен по 2 газетки.одну кладуть на сходи цуму і сідають на неї,а іншу розгортають і читають хвилинки дві...потім спокійно все забирають і розходяться...час х будемо дивитися через наш центральний годинник...
ем.... я завжди про це забуваю я надіюсь правила всі знають?

0

10

класно, підтримую!!! тільки давайте для більшого прикола візьмемо газети з однаковими назвами)))

Отредактировано S@M-91 (22-02-08 09:59:59)

0

11

думаєш хтось замітить,шо під твоїми півкулями те саме шо ти читаєш?але газети мають бути однакові з вигляду,бо інакше гон,якшо прийти з газеткою і журналом ...

0

12

думаєш хтось замітить,шо під твоїми півкулями те саме шо ти читаєш?але газети мають бути однакові з вигляду,бо інакше гон,якшо прийти з газеткою і журналом ...

0

13

ем.... я завжди про це забуваю я не кажу щоб було однакове під півкулями...щоб те шо всі читають було однакове

0

14

Г и, думаєш, ми за один раз не зрозуміли? :lol:
S@M-91мав на увазі В РУКАХ однакові газетки, а на чому сидіти не має значення.
пропоную Експрес, його всі знають.

0

15

йой...в мене ніде Експреса нема, треба буде купити :D

0

16

ем.... я завжди про це забуваю незнаю. Просто експрес відома газета, то я так і запропонувала.

0

17

Давайте краще візьмемо Луцький Замок! Або Сім'ю і дім там часом статті про кварцяного пишуть.
А На рахунок часу давайте в неділю.

0

18

начить таак:в неділю о 14-00 відбудеться флешмоб...а на 14-30 проведемо форумівку...

0

19

А мона форумівку хочаб на 15 30 поставити,ем.... я завжди про це забуваю не встигаю(((?

0

20

ем.... я завжди про це забуваю добре,на 15-00...трохи не встигаєш?то фігня,підійдеш ...

0

21

то на 15-00 це вже остаточно???

0

22

флешмоб на 14-00,як і домовлялись.а форумівка на 15-00 хай буде.shadoW,підійдеш через півгодинки

0

23

гг прикольно було б нас зі сторони побачити))

0

24

А підходити то куда?

0

25

звякнеш комусь...спитаєш де ми лазимо...і підійдеш

0

26

пропоную тепер викласти свої враження)))
мені сподобалось, так прикольно, спочатку стрьомно так якось, а ще смішно, коли йдеш і бачиш знайомих по різних боках ЦУМа, які шифруються і вдають, що не бачать одне одного))
*як я сиділа, то почула за спиною такий діалог тьоті і дяді:
Д:-гм.. шо це тут вони сидять... шо це таке..??
Т:-ммм... щось читають...*
короче, це була пропаганда преси серед молоді))
пропоную збиратись і організовуватись на флеш-моб почастіше і запрошувати й нефорумчан)

+1

27

Вибачте мені, що  я не прийшла...насткпного разу обов'язково буду! :)

0

28

шановне яблучко,я думаю,потрібно створити на форумі розділ "флешмоб".а?а ще попросити,нехай грайлива терція викладе фоти

0

29

ем.... я завжди про це забуваю, це не моя компетенція створювати розділи, але це класна ідея)))

0

30

не хочу викладати враження, хочу їсти.
Але скажу тільки що це дійсно було вражаюче, хоч і не дуже добре організовано, але основної нашої мети - здивувати навколишніх - ми досягли.
Маємо одну фотку, за що люб'язно подякуємо колегам із 10-В :playful: На ній, здається, видно Мар'яниних дядю і тьотю :)
http://i.piccy.kiev.ua/i2/f3/b9/8866a33 … 0dffa.jpeg
За тиджень ми з Настею придумали купу нових класних ідей для флешмоба. Найцікавіший і найвідповідніший до пори року моб - називається "Час обіду". В один час усі учасники, які знаходяться на відстані пару метрів, достають щось яскраве (банан, наприклад, бо чиститься легко), кілька секкунд роздивляються його і один час починають його їсти. Прикол в тому, що всі одночасно викидають шкурки до одного смітника. Настя пропонувала поставити це дійство на цих вихідних, але потім ми вирішили узгодити з іншими учасниками.

З.І. Моб варто організовувати не тільки в день форумівки, а... ем.... я завжди про це забуваю хоча би два рази в місяць:)

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » Флеш-моб