Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » Час обіду

Час обіду

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Значить так! Якщо ніхто в неділю не їде садити картошку, то робимо цеї неділі флешмоб!
Сценарій я тут вже писала, щас зацитую.

Грайлива Терція написал(а):

За тиджень ми з Настею придумали купу нових класних ідей для флешмоба. Найцікавіший і найвідповідніший до пори року моб - називається "Час обіду". В один час усі учасники, які знаходяться на відстані пару метрів, достають щось яскраве (банан, наприклад, бо чиститься легко), кілька секунд роздивляються його і в один час починають його їсти. Прикол в тому, що всі одночасно викидають шкурки до одного смітника.

Час узгодимо. Хто буде, відписуємось. Сьогодні ми з Андрієм рахували - поки 9 чоловік, які погодилися в неділю прийти:
S@m-91
Андрій
Hitomi
Йаблучко
Терція
Катя
Настя
Люда
Женя ака Berlinson

Поки все.
Обговорюємо. Критикуємо. Пропонуємо.

0

2

я буду!але мені підходить не пізніше 12.давайте на 12.бо інакше я зможу десь після 14 і то фіг зна коли.мо ше когось візьму

0

3

Якшо на 12 то дуже скоро бо я на 12:30 йду на матч Волинь - Дніпро Черкаси

0

4

я на дванадцяту напевно зможу!

0

5

Опитування показало, що більшості людей краще прийти на 16 годину.
Отож, моб відбудеться в неділю 13 квітня о 16 годині біля фонтанів на Волі навпроти пам'ятника Шевченку, як ми договорилися. З собою слід мати 1 банан, і бажано прийти трохи раніше, щоб в зазначений час _дістати_ банан і захавати його. Ми з Мар'яною подумали що добре буде читати комусь журнал, комусь чекати автобуса,

0

6

ритися в сумці, вигулювати песика, говорити по телефону тощо.
tо АЦЦКІЙ СТРУННЄГ: зайди в асю, бо я десь мобільний заникала.
{форумівку проводити, оскільки я не зможу бути присутня, вкрай небажано :) }
Насті і Жені на жаль не буде, зато скоріше всього буде людина, яка зможе зробити фото.

0

7

аха.не міг до тебе дозвонитись.але мені виходить на 16.

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флеш-моби » Час обіду