Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спорт » ФК Волинь

ФК Волинь

Сообщений 1 страница 18 из 18

1

йоу чуваки,як вам цей футбольний клуб?я думаю шо він до болі в хріновому стані зараз,але хотілось би щоб і в нас була команда,якою можна було б гордитись...є такі хто ходить на матчі?

+1

2

такі хто ходить на матчі є і навіть дивиться онлайн виїзних матчів. по результатах двох останніх команда дійсно в хріновому стані але якшо хлопці будуть старатись і Кварцяний перестане здавати матчі(я про це не раз чув), то ми будемо в "вишці". В неділю матч проти Чернігівського Дніпра. Викладу результати в цей же день

0

3

зачод!будеш писати результати матчів Волині сюди ,а ми тобі будем плюси ставити));-)

0

4

ага і вгощати "Львівським" за традицією гінця який приніс добру новину коли Волинь виграє :rofl:

0

5

Ура народ! Волинь - Дніпро Черкаси 1:0. Гол забив Жадер да Сільва. Іллічівець, який на першому місці пішов в відрив, а Оболонь(2 місце) свій матч знов програла. Волинь на 5 місці але від 2 нас відділяють всього 5 очок. Шанси вийти з 2го місця є.

0

6

S@M-91 написал(а):

ага і вгощати "Львівським" за традицією гінця який приніс добру новину коли Волинь виграє

Ух ти! А тобі вистачить голів, якщо ми за кожну погану новину будемо тобі стинати голову, як робили здається, древні римляни?

0

7

ем.... я завжди про це забуваю...спочатку мене догнати треба, але якщо доженете, рубати не раджу ^^

0

8

Ви тільки голову не рубайте...Волинь на виїзді програла в київського ЦСКА 0:1. ЦСКА на передостанньому місці(

0

9

ніхарашо.ем.... я завжди про це забуваю шо,зарубаєм нафіг чи хай ще поживе?

0

10

це капець. коли Волинь мала всі шанси виграти у матчі ФК ВОЛИНЬ - ФК ДНІСТЕР рахунок 1:1. Гол за Волинь забив Жадер да Сільва. Боковий арбітр не зарахував гол Майкла Алозі через офсайд, якого там не було. У другому таймі Майкл Алозі і Олександр Пищур не реалізували стовідсоткові моменти.

+1

11

"Результати у другому колі як завжди не складуться" - таким був один із варіантів голосування на офіційному сайті Волині. цю відповідь дало найменше голосуючих але швидше за все саме вони були праві. Волинь була на 3 місці, потім злетіла на 5. після двох невдалих матчів залишалась на 6 а після вчорашньої нічиї з Дністром - 7 місце. від 2 прохідного місця відстаєм на 10 очок. всі матчі Волинь не виграє бо попереду ігри з Іллічівцем, Оболонню і Динамо-2. Місце в першій п’ятірці - мабуть те, на що Волинь претендує у найкращому випадку...Вища ліга відміняється.

P.S. За даними сайту професійної футбольної ліяка трава! Волинь позбавлена 3 турнірних очок згідно рішення Бюро ПФЛ від 15.04.2008

Отредактировано S@M-91 (25-04-08 20:09:12)

0

12

Волинь продовжує демонструвати свою невдачу у другому колі чемпіонату. матч на виїзді ПФК СЕВАСТОПОЛЬ - ФК ВОЛИНЬ 1:1. в нас тепер 8 місце. Гол за Волинь забив Майкл Алозі.

0

13

АЦЦКІЙ СТРУННЄГ написал(а):

зарубаєм нафіг чи хай ще поживе?

хай живе, пригодиться :playful:
*Грайлива Терція позіхнула, виражаючи своє ставлення до волинського футболу*

0

14

ФК ВОЛИНЬ - ФК ПРИКАРПАТТЯ (Івано-Франківськ) 0:2. Хоч Волинь програла але матч був смішним)))

0

15

невеличка афіша. завтра, 9 травня, маріупольський "Іллічівець" відсвяткує по повній День Перемоги над Волинню

0

16

з великим запізненням(бо не було інету) пишу результати уже трьох останніх матчів.
ІЛЛІЧІВЕЦЬ - ВОЛИНЬ 2:1
ВОЛИНЬ - СТАЛЬ АЛЧЕВСЬК 0:0
ОБОЛОНЬ - ВОЛИНЬ 3:0.
Нагадаю, що у першому колі в матчі з Оболонню Волинь програвала 3:0 але тоді все склалося набагато краще і наші забили 4 голи. В результаті 4:3.
У недавньому інтерв’ю тренер Волині Віталій Кварцяний сказав, що у вищу лігу вони не виходять, бо для неї треба набратись більше ігрового досвіду. На слідуючий сезон Віталій Володимирович пообіцяв більше НЕ ЗДАВАТИ МАТЧІВ і показати хорошу гру Волині, можливо з виходом у "вишку"

0

17

ем.... я завжди про це забуваю-ем.... я завжди про це забуваю
будучи наразі бухим в доску виражаюсь щиро нах

0

18

зачод!

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спорт » ФК Волинь