Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спілкування » ВСім-Всім-Всім

ВСім-Всім-Всім

Сообщений 1 страница 13 из 13

1

бажаючим....  ХОдім на Форпост 17 травня!!! там буде Серцевий напад, Сліпер, Реснулліус і Бульдозер.
Всі бажаючі зібратись і піти ПишіТЬ!!!

0

2

я собі планую такий розклад-прийти на арію фтикнути бухнути і якщо(а я в цьому майже впевнений)не вийде піти на шару,то пливу батерфляєм чи чим вийде на форпост.хочеться почути рівненський death-core ем.... я завжди про це забуваю й сліперів звичайно.+ знайомих побачити,послемитись

0

3

а явже не зможу прийти.. я іду на д. р.)))

0

4

доречі щойно питав у Чмєня ,він казав шо Сліпер буде грати першим.програма скл з 5 пісень,ем.... я завжди про це забуваю якщо шо то 6(намьок поняли?)

0

5

а якщо шо - це що??? :flirt:
а на скільки буде форпост??

Отредактировано Зелене яблучко:) (14-05-08 20:47:17)

0

6

на 6-00.це тіпа всім задоволено арать і тоді буде шоста на біс

0

7

хі))) зрозуміло))) то ти збираєшся і на АРію, і на форпост??

0

8

на арію не вийде.хоча хз куда мене занесе на п'яну голову

0

9

Привіт! Ого. Але усе буде гарно.

0

10

Чесно

0

11

blackbird
ти була?я то був,хоча весь виступ сліпера пробухав нах спочатку з ними перед концертом,а потім пішов ше зі своїми по шмурдяк з пивом.ем.... я завжди про це забуваю по дорозі зустрів ще суб'єкта з водкою...
значить бухали ми весь виступ сліпера,неодноразово вибираючи тих хто піде за пивом.коли вже всіх вгребло трохи,то прийшли ще 2 індивідуума з пивом,а потім всі заявились на форпост нахаляву))
про мій похід на кладбіщє не розказуватиму;-)

0

12

НАРОД! ОЖИВАЙТЕ ПОТРОХУ! ДЕ ВИ ВСІ! ПИШІТЬ ХОЧА Б ХТОСЬ!!!!!!!!

0

13

иии...зараз у нас інформатика... доречі, ми робимо презентацію!!! і у мене вийшла ПРЕЧУДОВА ПРЕЗЕНТАЦІЯ на дивовижну тему!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Спілкування » ВСім-Всім-Всім