Социо-культурная акция Я @#$% ПОПСУ!

АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флудераторій » ...для найзапекліших флудерастів і оффтопщегів!

...для найзапекліших флудерастів і оффтопщегів!

Сообщений 1 страница 30 из 43

1

:-)і я до них відношусь...:-D

0

2

і я тоже..... :-D

0

3

яка трава!.тема!афтарство майо наг!

0

4

АЦЦКІЙ СТРУННЄГ написал(а):

афтарство майо наг!

Умммм.... а якщо замінити дві останні букви на ез, то... а хто його зна, що тоді буде ^_^

0

5

угу:-D.буде...та я майонез вже не люблю.а ти?

0

6

а ти?

А я.... А я.... А я.... Хто я? :O

ЗІ. майонез люблю, але не більше 11 пачок в день, бо тоді вже якось перебор получається ;-)

0

7

питання суто до грайливої терції:ти м.3 чи в.3?:-)

0

8

зазвичай - в.3. Сам інтервал якось гарніше звучить.
А м.3 гарно звучить тільки тоді, коли він в складі тризвука. :cool:

0

9

угу.мажорного:-) хіба шо!

0

10

Ви це про малу і велику терцію? :-)

0

11

¤@ l_l_l0?b T?#@ T0|'''0

0

12

О, а хто буде після каніфолі?

0

13

напишеш 70 повідомлень-тоді побачим:-)але вам ше далеко...:P

0

14

не так вже і далеко, хоча каніфолькою мені бути подобатися

0

15

Мар'яшка і тут адміна по кількості повідомлень обжене :-D

0

16

:-D це ми ще побачим

0

17

ХРИ,що означає той пост"клас" в темі книги скарг і пропозицій?)))))

0

18

Клас(рос. класс, англ. grade, англ. class, нім. Klasse f) — сукупність, розряд, група предметів, явищ, що мають спільні ознаки, однакові якості. Предмети (явища), що утворюють К., називаються його елементами.
1. Характеристика сукупності або явища.
2. У системах керування якістю — категорія чи розряд, надані об’єктам, які мають однакове функційне використання, але різні вимоги до якості. ДСТУ 3230-95, п. 4.2 m.
3. Соціальний клас — великі групи людей, які розрізняються за їх місцем в історично визначеній системі суспільного виробництва, за їхнім зв'язком (здебільшого закріпленим і оформленим у законах) із засобами виробництва, за їхньою роллю в суспільній організації праці та за способами одержання і розмірами тієї частки суспільного багатства, яка є в їхньому розпорядженні.
-Суспільний стан (застаріле).
4. Клас (біологія) — одна з великих природних груп у систематиці рослин і тварин.
5. У логіці: Сукупність однорідних предметів чи явищ із спільними істотними ознаками.
6. Клас (програмування) — поняття об'єктно-орієнтованого програмування.
7. Сукупність цифр трьох сусідніх розрядів числа; підрозділ числа.
8. Розряд суден транспортного флоту залежно від типу будови, обладнання, завдань, для яких він призначений, і т. ін. Клас міноносців.
9. Тип пасажирських залізничних вагонів чи кают на пароплавах залежно від вигод для пасажирів.
10. Розряд, підрозділ як одиниця класифікації в різних науках, галузях діяльності і т. ін.
11. Підрозділ початкової, середньої школи, гімназії, ліцею, що охоплює учнів одного року навчання та однакового рівня знань; група (у 4 знач.).
-Учні такого підрозділу.
-У спеціальних навчальних закладах — підрозділ, у якому вивчають певний предмет під керівництвом фахівця. Клас баяна. Клас живопису.
12. Кімната в школі, гімназії тощо, де здійснюється навчальний процес.
13. Міра якості, ступінь, рівень чого-небудь.
-Ступінь підготовленості; кваліфікація. Футболіст високого класу. Показувати (показати) клас чого – виконувати що-небудь з великим успіхом, із майстерністю.
14. У дореволюційній Росії — певний ступінь чину, в табелі про ранги. Чиновник третього класу.
-Певний ранг чи розряд деяких цивільних звань у працівників міністерства закордонних справ, прокуратури, юстиції тощо. Радник юстиції першого класу.
15. Дитяча гра, за правилами якої треба, стрибаючи на одній нозі, пересувати носком камінець з однієї клітки, накресленої на землі, асфальті тощо, у наступну.
-Накреслена на землі, асфальті тощо фігура для такої гри.

Тепер ти знаєш, що означає слово КЛАС :lol:  :lol:  :lol:

Отредактировано Грайлива Терція (29-12-07 11:00:14)

+1

19

твайумать...%)

0

20

ем.... я завжди про це забуваю ти, Юль, даєш!!+1 :lol:
ем.... я завжди про це забуваю а ти як думаєш, яке визначення підходить у цьому випадку??

0

21

твайумать...%)

не твайумать, а Вікіпедія :-D

Зелене яблучко:) написал(а):

ем.... я завжди про це забуваю а ти як думаєш, яке визначення підходить у цьому випадку??

Гм, ти, мабуть, ліпше знаєш. :P
Я за українську мову тепер згадую тільки раз в тиждень - по неділях :rolleyes:

0

22

твайумать :-D
і сергіївні ще один привіт від мене

0

23

обов'язково кучу привітів Сергійці від Аццкого!!
Вона так добре про тебе згадувала в п'ятницю..

0

24

:-D вона хароша тьотя.це аднастайно ...про багатьох інших краще не згадуватиму,щоб не псувати атмосфери на форумі

0

25

вона хароша тьотя

Конечно хороша, але тільки не тоді, коли ти не здаєш вчасно віршики і зошити :lol:

0

26

Грайлива Терція написал(а):

Конечно хороша, але тільки не тоді, коли ти не здаєш вчасно віршики і зошити

повір, навіть в цих випадках значно краща за інших!!! Ти незгідна?

0

27

Я згідна. :-)

0

28

і я згідний
ща в 00-45 буду фтикати концерт scorp?ons!:-)

0

29

ем.... я завжди про це забуваю, як концерт?

0

30

нічо так :-)
ше й берлінським симфонічним...

0

Вы здесь » АЦЦКІЙ ФОРУМ ЛУЦЬКА! » Флудераторій » ...для найзапекліших флудерастів і оффтопщегів!